asterix knjizara

IsporukaNARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju putem korpe i neopozivi su. Potrebno je da izaberete proizvod koji želite da kupite i ubacite ga u korpu. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, o tome će obavestiti Kupca e-mailom ili telefonom.

Sve prodajne cene su maloprodajne (sa PDV-om) i ne uključuju dostavu.

Naznačene cene odnose se na proizvod prikazan na slici. Ne preuzimamo odgovornost za moguće pravopisne greške.


DOSTAVA

Uslovi dostave: Naručena roba dostavlja se na adresu kupca. Roba se dostavlja na području cele Srbije.

Proizvodi se šalju putem kurirske službe (brze pošte). Cena pošiljke brzom poštom po cenovniku kurirske službe zavisi od težine paketa i adrese primaoca.

Okvirni rok isporuke je dva radna dana, ukoliko ih naručite predhodnog dana pre 12h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke). Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika. Za dostavu naručene robe koja trenutno nije na lageru, rok isporuke je 10 dana, ukoliko je kupac saglasan sa odlaganjem isporuke (Kupac će biti kontaktiran i  termin slanja svih isporuka biće dogovoren u direktnom kontaktu sa kupcem.) Troškove dostave plaća kupac kada preuzme robu (plaćanje pouzećem).

Isporuku robe vršimo isključivo preko kurirske službe na teritoriji cele Srbije. 

Ostali uslovi dostave:

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proizvoda proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno da odbije da preuzme pošiljku na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe da potpiše otpremnicu, koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Dostavu poručene robe vrši kurirska služba ,,BEX,, sa kojom imamo potpisan ugovor o saradnji.

Vaš ,,ASTERIX,,